Skip to content

Peuteropvang De Druppeltjes

Spelenderwijs leren en voorbereiden op de basisschool: waar kan dat nu beter dan bij de peuteropvang? Bij de Druppeltjes hebben we veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw peuter. Aan de hand van thema’s verkennen we voorwerpen, zingen we liedjes, vertellen we verhalen, stellen we vragen en lossen we raadsels op. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor vrij spel, in de verschillende activiteitenhoeken, buiten op het kleuterplein van de school en in de gymzaal. Zo is de overstap naar groep 1 straks minder groot.

Op locatie de Druppeltjes een locatie bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Om hiervoor in aanmerking te komen, is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Buitenschoolse opvang Jungletuin

Ben je graag lekker met je handen bezig? Dan zit je goed bij buitenschoolse opvang Jungletuin. Onder begeleiding van onze creatieve duizendpoot ga je thematisch met van alles aan de slag: iglo’s bouwen van ijsblokjes, collages en mandala’s maken. De ‘bouwers’ komen ook prima aan hun trekken; we hebben een grote verzameling Lego in huis.

Liever naar buiten? Op de speelplaats zijn allerlei activiteiten te doen. Vooral de digitale speeltoestellen zijn een hit. Daarmee kun je bewegen, dansen, rekenen en de strijd met elkaar aan te gaan. Door het kleinschalige karakter geven kinderen aan dat het voelt als thuiskomen.

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is de plek waar u terecht kunt met allerlei vragen over opvoeden en opgroeien. Op onze school is mevrouw Lesley Feskens van het CJG hiervoor bereikbaar. Zij houdt 2 keer per maand een inloopspreekuur op school (zie schoolkalender). Voor afspraken buiten het spreekuur is Lesley te bereiken op onderstaand mailadres en telefoonnummer.

Mevrouw Lesley Feskens
lesley.feskens@cjgbreda.nl
Telefoonnummer: 0651202213
Werkdagen: ma-di-wo-do
Algemeen telefoonnummer CJG: 0800-4440003